fbpx

Rantamökki Kalajoki Kekolahdentie 192

Rantamökki Kalajoki Kekolahdentie 192

Kekolahti

Kalajoki, Himanka, vapaa-ajan paikka, Kekolahdentie 192

Perustiedot myyntikohteesta

Hirsimökki meren rannalla

 • Osoite: Kekolahdentie 192, 68100 Himanka
 • Tilan pinta-ala: 2362 m2
 • Kiinteistön nimi ja tunnus: 208-431-14-46-M602
 • Rakennukset: Punamaalinen harjakattoinen peltikatteinen hirsimökki asuinpinta-alaltaan 20 m2, sekä saunarakennus, puulato, puucee ja katos
 • Aurinkopaneelit, ei sähköliittymää, vesiliittymä on

Mökissä on tupakeittiö ja nukkumapaikka parvella.

Tila rakennuksineen myydään hintaan  115.000 € / tarjoukset 19.8.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron.

Mökki: Pilarien päälle rakennettu, rakennusala 28,5 m², josta asuinpinta-alaa 18,2 m². Mökissä on lisäksi nukkumaparvi, joka tuo lisätilaa ja mukavuutta. Lämmityksenä toimii puukamina, ja energiaratkaisuna on aurinkosähkö kahdella akulla, mikä tekee mökistä ekologisen ja omavaraisen.

Sauna: Rakennusala 17,5 m², jossa löylyhuone 5,5 m², pukuhuone 4,3 m² ja viihtyisä veranta 5,8 m². Sauna tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen merellisessä maisemassa. Keittokatos: Varustettu kaasuliedellä, joka tekee ruoanlaitosta kätevää ja nautinnollista ulkoilmassa.

Puucee ja hirsilato: Käytännölliset lisärakennukset tarjoavat mukavuutta ja säilytystilaa.

Erityispiirteet: Tämä kohde sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kalajoen Kekolahdensatamaa, tarjoten helpon pääsyn niin vesille kuin lähialueen palveluihinkin. Tontti rajoittuu suoraan merenrantaan, josta avautuvat kauniit näkymät ja suora yhteys luontoon. Tilalla on vesiliittymä ja hanavesi, ja sen sijainti sekä rakenteet on suunniteltu kestämään alueen olosuhteet. Tämä vapaa-ajan paikka on ihanteellinen niille, jotka arvostavat rauhaa ja yksityisyyttä merellisessä ympäristössä, mutta haluavat samalla nauttia mökkielämän mukavuudesta ja helppohoitoisuudesta. Kohteen ainutlaatuinen sijainti ja hyvin suunnitellut tilat tekevät siitä täydellisen pakopaikan arjen kiireistä. Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely, jotta voit itse kokea tämän ainutlaatuisen vapaa-ajan kohteen charmia ja potentiaalia.

Etuoven esite

 

Tee tarjous tästä Kalajoki, Himanka, Kekolahdentie vapaa-ajan paikasta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla viimeistään 19.8.2024.

Kekolahti vapaa-ajan paikkana

Kalajoen Himanka ja erityisesti Kekolahden satama tarjoavat viehättävän ympäristön vapaa-ajan viettoon Pohjanlahden rannalla.  Alue yhdistää kauniin luonnon, monipuoliset palvelut ja erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja vesistöjen äärellä oleskeluun, tehden siitä ihanteellisen kohteen niin lomailuun kuin pysyvämpäänkin vapaa-ajan asumiseen.

Luonto ja Aktiviteetit

Kalajoki tunnetaan erityisesti hiekkasärkistään, jotka tarjoavat upeat puitteet niin auringonottoon, uimiseen kuin pitkiin kävelyretkiin rannalla. Himangan alueella luonto on monipuolista, ja se tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia muun muassa patikointiin, pyöräilyyn, kalastukseen ja veneilyyn. Kekolahden satama-alue toimii veneilijöiden keskuksena, josta on hyvät yhteydet Itämeren vesistöihin.

Palvelut ja Ympäristö

Himanka ja sen lähialueet tarjoavat kattavat palvelut vapaa-ajan asukkaille. Alueelta löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä muita palveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja lomasta nautinnollista. Kekolahden satama itsessään on varusteltu tarjoamaan tarvittavat palvelut veneilijöille, mukaan lukien laituripaikat, huolto ja säilytystilat.

Tapahtumat ja Kulttuuri

Kalajoki on tunnettu myös aktiivisesta tapahtumakalenteristaan, johon kuuluu vuosittaisia festivaaleja, markkinoita ja muita kulttuuritapahtumia, jotka houkuttelevat kävijöitä laajemmalta alueelta. Himangalla järjestetään omia paikallisia tapahtumia, jotka tukevat alueen kulttuurista elämää ja tarjoavat asukkaille ja matkailijoille mielekästä tekemistä.

Viihtyisyys ja Yhteisö

Himangan yhteisö on tunnettu ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Paikalliset asukkaat ja yrittäjät tekevät yhteistyötä alueen kehittämiseksi ja viihtyvyyden lisäämiseksi, mikä tekee Himangasta ja Kekolahden satamasta erityisen miellyttävän paikan viettää aikaa.

Kokonaisuudessaan Kalajoen Himanka ja erityisesti Kekolahden satama tarjoavat upean yhdistelmän luonnonläheistä rauhaa ja aktiivista yhteisöllistä elämää, tehdessään siitä suositun kohteen niin lyhyille lomille kuin pidempiaikaiseen vapaa-ajan asumiseen.

Kokkola Katajalahti

Kokkola Katajalahti

Katajalahti

Kokkola, Katajalahti vapaa-ajan RA-rakennuspaikka

Kokkola Katajalahti -ranta-asemakaavan alueella vapaa-ajan rakennuspaikka määräalana tilasta Peikkometsä 272-422-32-17.  Alla olevan kaavakartan mukaisesti korttelissa  2 rakennuspaikka 1 (”tontti”  4000 m2:n määräalana) on osoitteessa Katajaluodontie 45 ja paikka 2  (4000 m2:n määräalana) on osoitteessa Katajaluodontie 43. Tieoikeus järjestyy lohkomistoimituksessa Katajaluodontieltä lähtevän ja ”tonteille” johtavan pistotien kautta.  Rakennuspaikkojen rakennusoikeus on 160 kerros-m2 / paikka ja tarkempi kuvaus kaavaselosteen alla olevan tekstin mukainen. Rakennuspaikoille on osoitettu ajoyhteydet. Ranta-asemakaava on hyväksytty 10.9.2018.

Kiinteistörekisteriote 32 17    Määräalat saavat pinta-alaansa vastaavan osuuden tilan osuuksista yhteiseen soramaahan 878-1 (Kunkaantien varressa 0,46 ha), yhteiseen vesialueeseen 272-876-3-1 (mm Ullavanjärvestä merialueelle asti)  ja yhteiseen maa-alueeseen 272-878-1-3 (mm Konginkari).

Kaavakartta

Kaavakartta

 

Kaavaseloste KatajalahtiHintapyyntö vapaa-ajan rantarakennuspaikalle on 33.000 € / määräala.  Määräalojen ympäristö on kaavassa M -merkinnällä metsätalousaluetta. Kaakkoispuolella on MY -alue eli maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja.

Kokkola Katajalahti rantarakennuspaikat sijaitsevat noin kuuden kilometrin päässä Valtatiestä 8 siltä lähtevän Friisintien jatkeena olevan Katajaluodontie varrella. Friisintien kautta kuljetaan myös pienvenesatamaan ja lähes yhdeksälle kymmenelle loma-asunnolle Päiväniemen, Puotiniemen ja Katajaluodon alueille. Alueella ei ole kunnallista vesijohtoa eikä jätevesiviemäriä. Sähkölinja kulkee määräalojen kohdalla Katajaluodontien varressa.

 

Tee tarjous Kokkola Katajalahti  vapaa-ajan RA rakennuspaikasta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Syötekylä luontotila

Syötekylä luontotila

Ainutlaatuinen metsätilapari Pudasjärvellä – Luonnon Ystävän Unelma

Metsätilapari 21,4 ha Syötekylän läheisyydessä Pudasjärvellä Karsikkoperäntie 361 osoitteen kohdalla molemmin puolin tietä ja Kärryojan rannalla. Puustoa vähän alle 1000 m3 tien ja Kärryojan varressa osin ns. Metso -kohteena.

ilmakuva

Kiinteistörekisteriote 24 46    Kiinteistörekisteriote Puronvieri 23 64     Karttaote tilaparista Syötekylän lähellä

Harvinainen mahdollisuus omistaa osa Pudasjärven lumoavasta luonnosta

Tervetuloa tutustumaan Pudasjärvellä sijaitsevaan ainutlaatuiseen metsätilapariin, joka tarjoaa yhteensä 21,4 hehtaaria puhdasta luontoa ja rauhaa. Sijaitsevat Syötteen kansallispuiston ja laskettelurinteiden läheisyydessä. Nämä vierekkäiset metsätilat, 23:64 Puronvieri (6,57 ha) ja 24:16 Kuurnanmaa (14,83 ha), ovat todellinen luontokohde.

Sijainti täydellinen luontoaktiviteettien ystäville

 • Lähellä Syötteen Kansallispuistoa ja laskettelurinteitä: Metsätilat sijaitsevat Syötteen kansallispuiston ja Iso-Syötteen laskettelurinteiden läheisyydessä, tarjoten pääsyn lähialueen lukuisiin ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksiin.
 • Luonnonrauhaa ja yksityisyyttä: Ympäröivät valtion maat takaavat omat selkoset ja yksityisyyden, kaukana naapurin nurkkalaudoista.

Monipuoliset Mahdollisuudet ja Aktiviteetit

 • Luontoliikunnan paratiisi: Alueella kulkeva kelkkaura, lähellä olevat patikointi- ja pyöräilyreitit sekä Iso-Syöte bike park tarjoavat aktiviteetteja jokaiseen makuun.
 • Talviurheilun Mekka: Syöte on yksi Suomen lumisimmista alueista, jossa lumilajien ystävät voivat nauttia koiravaljakkoajeluista, moottorikelkkailusta, hiihdosta ja lumikenkäilystä.

Metsästys ja Kalastus – Luonnon Antimia

 • Rikas riistaelämä: Metsätilaparin alueella on Kärryojan varsi on ns metsokohde, jossa on voimassa oleva ympäristötukisopimus 31.5. 2032 asti. Pudasjärven monipuolinen luonto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet metsästykseen.
 • Kalastajan Unelma: Iijoen ja viereisen Pärjänjoen kalaisat vedet ja alueen monet järvet tarjoavat unohtumattomia kalastuskokemuksia.

Rakennusmahdollisuudet ja kehityspotentiaali

 • Rakennusluvat olleet: Myyjällä on ollut rakennusluvat näille tiloille, mikä antaa viitteen uusille omistajille mahdollisuudesta rakentaa unelmiensa loma-asunto tai pysyvä koti Pudasjärven kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti.
 • Investointimahdollisuus: Metsätilaparin sijainti lähellä matkailupalveluita tekee siitä houkuttelevan investointikohteen.  

Pudasjärvi – Elämyksiä Ympäri Vuoden

 • Kulttuuritapahtumat ja Aktiviteetit: Pudasjärvi tarjoaa vuoden ympäri tapahtumia, kuten Umpihankihiihdon MM-kisat ja Kesäpilikin MM-kisat, jotka tuovat alueelle eloa ja väriä.
  Pärjänjoki

  Pärjänjoki

Yhteenveto

Tämä metsätilapari on täydellinen valinta niille, jotka etsivät omaa rauhaa luonnon keskellä, mutta haluavat silti olla lähellä aktiivisen elämäntavan tarjoamia mahdollisuuksia. Olipa intohimosi metsästys, kalastus, laskettelu tai patikointi, tämä kohde tarjoaa kaiken tarvittavan.


Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta – Ota yhteyttä ja tee ostotarjous nyt! Luo oma tarinasi Pudasjärven sydämessä.

Tämä kohde myydään tarjouskaupalla. Tee ostotarjous tästä Pudasjärven Syotekylän pohjouspuolella olevasta metsätilaparista alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla viimeistään 22.5.2024.

Perho rakennuspaikka Komanne Sienimaa

Perho rakennuspaikka Komanne Sienimaa

ranta järven suunnasta

Perho rakennuspaikka järven rannalla

Hietaniementieltä oikealle kääntyvän Pääahontie 184 kohdalla vapaa rantarakennuspaikka Komanne -järven rannalla. Määräala on pinta-alaltaan 5000 m2 ja rajoittuu Pääahontien jatkeena olevan rakennetun tieuran ja rantaviivan väliin alla olevan kartan ja kaavakartan mukaisesti.

tonttikartta-komanne

tonttikartta-komanne

Määräala myydään hintapyynnöllä 8.000 €.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron sekä määräalan lohkomiskulut MML:n hinnaston mukaan

Rantayleiskaavassa määräalan alueella on uusi punaisella merkitty rakennuspaikka vasemmalla olevan mustalla merkityn rakennetun rantarakennuspaikan oikealla puolella. Kaavamerkintä on RA 4 eli myynnissä olevan oikealla puolella Sienimaalla on vielä kaksi uutta kaavanmukaista rakennuspaikkaa. Määräalat ovat isoja vähintään 0,5 ha suuruisia ja suojaisia tontteja, joilla rakennusoikeus on enintään 160 k-m2 alla olevan kaavaotteen mukaisesti.

kaavakartta-komanne

kaavakartta-komanne

kaavamerkinta-komanne

kaavamerkinta-komanne

Perho asuin ja vapaa-ajan kuntana

Perhon kunta tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön, jossa luonto on lähellä. Kunnan palvelut ovat kattavat ja helposti saavutettavissa. Lisäksi Perho on aktiivinen ja yhteisöllinen kunta, jossa järjestetään paljon tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille.  Perho on viehättävä ja aktiivinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla. Se tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kuten koulutusmahdollisuudet, terveydenhuollon, kirjaston ja liikuntamahdollisuudet. Perho on tunnettu myös vireästä yrittäjyydestä ja monipuolisesta tapahtumatarjonnasta. Kunta panostaa erityisesti viihtyisään ja turvalliseen asuinympäristöön. Luonto on lähellä, ja alueella on erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, metsästykseen, kalastukseen ja marjastukseen. Perho on myös tunnettu matkailukohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Lue lisää kunnasta

Tee tarjous Pääahontie 184 69950 Perho vapaa-ajan rantarakennuspaikasta 0,5 ha määräalana alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Perho vapaa-ajan paikka – metsamarkkinointi.fi

Perho vapaa-ajan paikka – metsamarkkinointi.fi

Perho, vapaa-ajan paikka, Hietaniementie 272

Perustiedot myyntikohteesta
 • Osoite: Hietaniementie 272, 69950 Perho
 • Tilan pinta-ala: 0.28 ha
 • Rakennukset: Vuonna 1954 valmistunut talo, joka on peruskorjattu 1990-luvulla vapaa-ajan rakennukseksi. Talon asuinpinta-ala on 79 m2 ja muuta alaa lisäksi 10 m2. Alakerrassa on eteinen, tupakeittiö ja kaksi huonetta. Yläkertaan on vuonna 1997 rakennettu lämmin villaeristetty aulatila. Rakennusten katot on uusittu peltikatoiksi 1990-luvulla. Lisäksi pihalla on hirsirakenteinen sauna, navettarakennus, leikkimökki, kaivo ja grillipaikka.
 • Lämmitys: Puulämmitys ja tarvittaessa lisälämpö sähköpattereilla
 • Varusteet: Tupakeittiössä on lankkulattiat, puuhella ja sähköhella. Ensimmäisessä huoneessa on puukamina.
 • Ympäristö: Lähimetsä on hyvää marjastus- ja sienestysmaastoa. Kalastus onnistuu lähellä olevien Perhon kalaisien järvien kautta.
 • Kiinteistövero 2023 152,98 €, sähkö- ja vesiliittymistä mennyt viimeisten 12 kk aikana vain perusmaksut käytön vähäisyyden takia
 • Myyntihinta 15.000 €
 • Irtaimistoa voidaan myydä myös, jos ostajalla on sille käyttöä, mm laaja kirjasto, kylmäkalusteet, pesukone, huonekalut, astiat

Talolla ei ole energiatodistusta, vaikka energiatodistuslain mukaan kohteella asuinkäytössä ollen pitäisi olla energiatodistus.

Tila rakennuksineen myydään kesän aikana tarjouskaupalla ja hintapyynnöllä 15.000 €.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron. .

Perho asuin ja vapaa-ajan kuntana

Perhon kunta tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön, jossa luonto on lähellä. Kunnan palvelut ovat kattavat ja helposti saavutettavissa. Lisäksi Perho on aktiivinen ja yhteisöllinen kunta, jossa järjestetään paljon tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille.  Perho on viehättävä ja aktiivinen maaseutukunta Keski-Pohjanmaalla. Se tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kuten koulutusmahdollisuudet, terveydenhuollon, kirjaston ja liikuntamahdollisuudet. Perho on tunnettu myös vireästä yrittäjyydestä ja monipuolisesta tapahtumatarjonnasta. Kunta panostaa erityisesti viihtyisään ja turvalliseen asuinympäristöön. Luonto on lähellä, ja alueella on erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, metsästykseen, kalastukseen ja marjastukseen. Perho on myös tunnettu matkailukohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Lue lisää kunnasta

Tee tarjous Hietaniementie 272 69950 Perho vapaa-ajan tilasta rakennuksineen ja liittymineen alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.