fbpx

Rantamökki Kalajoki Kekolahdentie 192

Rantamökki Kalajoki Kekolahdentie 192

Kekolahti

Kalajoki, Himanka, vapaa-ajan paikka, Kekolahdentie 192

Perustiedot myyntikohteesta

Hirsimökki meren rannalla

 • Osoite: Kekolahdentie 192, 68100 Himanka
 • Tilan pinta-ala: 2362 m2
 • Kiinteistön nimi ja tunnus: 208-431-14-46-M602
 • Rakennukset: Punamaalinen harjakattoinen peltikatteinen hirsimökki asuinpinta-alaltaan 20 m2, sekä saunarakennus, puulato, puucee ja katos
 • Aurinkopaneelit, ei sähköliittymää, vesiliittymä on

Mökissä on tupakeittiö ja nukkumapaikka parvella.

Tila rakennuksineen myydään hintaan  139.900 €/tarjoukset.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron.

Mökki: Pilarien päälle rakennettu, rakennusala 28,5 m², josta asuinpinta-alaa 18,2 m². Mökissä on lisäksi nukkumaparvi, joka tuo lisätilaa ja mukavuutta. Lämmityksenä toimii puukamina, ja energiaratkaisuna on aurinkosähkö kahdella akulla, mikä tekee mökistä ekologisen ja omavaraisen.

Sauna: Rakennusala 17,5 m², jossa löylyhuone 5,5 m², pukuhuone 4,3 m² ja viihtyisä veranta 5,8 m². Sauna tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen merellisessä maisemassa. Keittokatos: Varustettu kaasuliedellä, joka tekee ruoanlaitosta kätevää ja nautinnollista ulkoilmassa.

Puucee ja hirsilato: Käytännölliset lisärakennukset tarjoavat mukavuutta ja säilytystilaa.

Erityispiirteet: Tämä kohde sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Kalajoen Kekolahdensatamaa, tarjoten helpon pääsyn niin vesille kuin lähialueen palveluihinkin. Tontti rajoittuu suoraan merenrantaan, josta avautuvat kauniit näkymät ja suora yhteys luontoon. Tilalla on vesiliittymä ja hanavesi, ja sen sijainti sekä rakenteet on suunniteltu kestämään alueen olosuhteet. Tämä vapaa-ajan paikka on ihanteellinen niille, jotka arvostavat rauhaa ja yksityisyyttä merellisessä ympäristössä, mutta haluavat samalla nauttia mökkielämän mukavuudesta ja helppohoitoisuudesta. Kohteen ainutlaatuinen sijainti ja hyvin suunnitellut tilat tekevät siitä täydellisen pakopaikan arjen kiireistä. Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely, jotta voit itse kokea tämän ainutlaatuisen vapaa-ajan kohteen charmia ja potentiaalia.

Etuoven esite

 

Tee tarjous tästä kohteesta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Kekolahti vapaa-ajan paikkana

Kalajoen Himanka ja erityisesti Kekolahden satama tarjoavat viehättävän ympäristön vapaa-ajan viettoon Pohjanlahden rannalla.  Alue yhdistää kauniin luonnon, monipuoliset palvelut ja erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja vesistöjen äärellä oleskeluun, tehden siitä ihanteellisen kohteen niin lomailuun kuin pysyvämpäänkin vapaa-ajan asumiseen.

Luonto ja Aktiviteetit

Kalajoki tunnetaan erityisesti hiekkasärkistään, jotka tarjoavat upeat puitteet niin auringonottoon, uimiseen kuin pitkiin kävelyretkiin rannalla. Himangan alueella luonto on monipuolista, ja se tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia muun muassa patikointiin, pyöräilyyn, kalastukseen ja veneilyyn. Kekolahden satama-alue toimii veneilijöiden keskuksena, josta on hyvät yhteydet Itämeren vesistöihin.

Palvelut ja Ympäristö

Himanka ja sen lähialueet tarjoavat kattavat palvelut vapaa-ajan asukkaille. Alueelta löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita sekä muita palveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja lomasta nautinnollista. Kekolahden satama itsessään on varusteltu tarjoamaan tarvittavat palvelut veneilijöille, mukaan lukien laituripaikat, huolto ja säilytystilat.

Tapahtumat ja Kulttuuri

Kalajoki on tunnettu myös aktiivisesta tapahtumakalenteristaan, johon kuuluu vuosittaisia festivaaleja, markkinoita ja muita kulttuuritapahtumia, jotka houkuttelevat kävijöitä laajemmalta alueelta. Himangalla järjestetään omia paikallisia tapahtumia, jotka tukevat alueen kulttuurista elämää ja tarjoavat asukkaille ja matkailijoille mielekästä tekemistä.

Viihtyisyys ja Yhteisö

Himangan yhteisö on tunnettu ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Paikalliset asukkaat ja yrittäjät tekevät yhteistyötä alueen kehittämiseksi ja viihtyvyyden lisäämiseksi, mikä tekee Himangasta ja Kekolahden satamasta erityisen miellyttävän paikan viettää aikaa.

Kokonaisuudessaan Kalajoen Himanka ja erityisesti Kekolahden satama tarjoavat upean yhdistelmän luonnonläheistä rauhaa ja aktiivista yhteisöllistä elämää, tehdessään siitä suositun kohteen niin lyhyille lomille kuin pidempiaikaiseen vapaa-ajan asumiseen.

Kokkola Katajalahti

Kokkola Katajalahti

Katajalahti

Kokkola, Katajalahti vapaa-ajan RA-rakennuspaikka

Kokkola Katajalahti -ranta-asemakaavan alueella vapaa-ajan rakennuspaikka määräalana tilasta Peikkometsä 272-422-32-17.  Alla olevan kaavakartan mukaisesti korttelissa  2 rakennuspaikka 1 (”tontti”  4000 m2:n määräalana) on osoitteessa Katajaluodontie 45 ja paikka 2  (4000 m2:n määräalana) on osoitteessa Katajaluodontie 43. Tieoikeus järjestyy lohkomistoimituksessa Katajaluodontieltä lähtevän ja ”tonteille” johtavan pistotien kautta.  Rakennuspaikkojen rakennusoikeus on 160 kerros-m2 / paikka ja tarkempi kuvaus kaavaselosteen alla olevan tekstin mukainen. Rakennuspaikoille on osoitettu ajoyhteydet. Ranta-asemakaava on hyväksytty 10.9.2018.

Kiinteistörekisteriote 32 17    Määräalat saavat pinta-alaansa vastaavan osuuden tilan osuuksista yhteiseen soramaahan 878-1 (Kunkaantien varressa 0,46 ha), yhteiseen vesialueeseen 272-876-3-1 (mm Ullavanjärvestä merialueelle asti)  ja yhteiseen maa-alueeseen 272-878-1-3 (mm Konginkari).

Kaavakartta

Kaavakartta

 

Kaavaseloste KatajalahtiHintapyyntö vapaa-ajan rantarakennuspaikalle on 33.000 € / määräala.  Määräalojen ympäristö on kaavassa M -merkinnällä metsätalousaluetta. Kaakkoispuolella on MY -alue eli maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja.

Kokkola Katajalahti rantarakennuspaikat sijaitsevat noin kuuden kilometrin päässä Valtatiestä 8 siltä lähtevän Friisintien jatkeena olevan Katajaluodontie varrella. Friisintien kautta kuljetaan myös pienvenesatamaan ja lähes yhdeksälle kymmenelle loma-asunnolle Päiväniemen, Puotiniemen ja Katajaluodon alueille. Alueella ei ole kunnallista vesijohtoa eikä jätevesiviemäriä. Sähkölinja kulkee määräalojen kohdalla Katajaluodontien varressa.

 

Tee tarjous Kokkola Katajalahti  vapaa-ajan RA rakennuspaikasta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Halsua Huvila 0,96 ha Perhontie 394

Halsua Huvila 0,96 ha Perhontie 394

kallioranta

Halsua, vapaa-ajan paikka, Perhontie 394

Perustiedot myyntikohteesta

Huvila ja viinimarjatarha joen rannalla

 • Osoite: Perhontie 394 69570 Halsua
 • Tilan pinta-ala: kiinteistörekisteriotteen mukaan 0,9610 ha
 • Kiinteistön nimi ja tunnus: HUVILA 74-402-6-197
 • Rakennukset: vuoden 1979 vapaa-ajan rakennus,  puulato ja puucee
 • Sähköliittymää ei ole, vesiliittymä on ja tulee mökin päätyyn ulkopuolelle

Mökissä on kuvien mukainen siisti tupakeittiö, pukuhuone ja sauna. Asuinpinta-alaa on non 27 m2 ja avokuistia terassina joelle päin 6 m2. Keskellä on hormi ja siihen kytkettynä takka. Mökki on rakennettu sahakevythirsistä ja on ulkopuolelta suojaamaattomana harmaantunut. Katto ja sisätilat on remontoitu kuvien mukaiseksi viihtyisäksi mökiksi.

Joen mutkassa olevan noin 1000 m2 rakennuspaikan lisäksi tilalla on noin 0,6 ha alalla herukkapensaita noin 300 kpl sekä metsämaata tiealueena ja puustoisena ranta-alueena 0,2 ha.

Tila rakennuksineen ja herukkapensaineen myydään hintaan  29.900 € / tarjoukset.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron.

 

Tee tarjous tästä Halsua , Perhontie 294, Huvila 6:197 vapaa-ajan tilasta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Lisätieto Huvilasta

Tämä huvila tarjoaa paitsi yksityisen pakopaikan luonnon helmassa, myös runsaita marjasatoja omalta tontilta. Tilan 1 hehtaarin alueella kasvaa 300 herukkapensasta, jotka tarjoavat marjoja niin omiin tarpeisiin kuin mahdollisesti myyntiinkin. Marjastusmahdollisuus lisää huvilan viehätystä ja tarjoaa miellyttävää puuhaa kesäisin.

Huvilan sijainti Penninginjoen varrella tarjoaa upeat puitteet vesillä liikkumiseen, kalastukseen ja luonnosta nauttimiseen. Joki tarjoaa myös viilentäviä uimahetkiä kuumina kesäpäivinä ja kauniit näkymät ympäri vuoden.

Lisäksi huvilan läheisyys Halsuan kuntakeskukseen tuo mukanaan kaikki tarvittavat palvelut helposti saavutettavaksi. Halsuasta löytyy kauppoja, koulut, terveyspalvelut ja muita arkielämään kuuluvia palveluita, mikä tekee tästä kohteesta erinomaisen niin vakituiseksi asunnoksi kuin vapaa-ajan asunnoksikin.

Tämä huvila yhdistää luonnonkauneuden, omavaraisuuden ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla, tarjoten täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja nautiskeluun. Tule ja koe itse tämän huvilan tarjoamat mahdollisuudet – tämä on tilaisuus, joka kannattaa hyödyntää!

 

Halsua Penninginjoen lomakeidas

Halsua Penninginjoen lomakeidas

kallioranta

Halsua, vapaa-ajan paikka, Loukkukoskentie 240

Perustiedot myyntikohteesta

Huvila joen rannassa

 • Osoite: Loukkukoskentie 240, 69570 Halsua
 • Tilan pinta-ala: kiinteistörekisteriotteen mukaan 2000 m2
 • Kiinteistön nimi ja tunnus: METSO 74-406-8-8
 • Rakennukset: Huvila, kaksi puulatoa, saunarakennus, varasto ja leikkimökki sekä grillikatos.
 • Sähköliittymä on, vesiosuuskunnan vesi, kaksi saostuskaivoa

Mökissä on tupakeittiö, pesuhuone/wc, sauna ja nukkumaparvi. Keskellä on hormi ja siihen kytkettynä puuhella ja takka. Keittiössä on myös sähköhella ja kuvan mukaiset keittiökaapit sekä jenkkikaappi ja pakastin. Ilmastointi on painovoimainen

Hyvä ranta

Tila rakennuksineen myydään hintaan  85.000 €/tarjoukset.  Lisäksi ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 € ja lainhuudon hankkimisen kulut ja maksaa 3 %:n varainsiirtoveron.

Etuoven esite

Kohde löytyy myös etuovesta

Vapaa-ajanpaikka Penninginjoen varrella Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan ja ainutlaatuiseen jokirantapaikkaan. Tarjolla on 2000 m² kokoinen tontti, joka sisältää kaiken tarvittavan rentouttavaan lomailuun ja vapaa-ajan nautintoihin luonnon helmassa.

Vapaa-ajan rakennus on valmistunut vuonna 1994, on talviasuttava ja varustettu sähkölämmityksellä ja takalla sekä vesiliittymällä. Huoneina tilava tupakeittiö, pesuhuone, sauna ja yläkerrassa tilava makuuparvi. Etuterassi ja pihakalusteryhmä joelle päin. Höylähirsisauna jokirannassa ja puukiuas tarjoavat loistavat puitteet rentoutumiseen joen äärellä. Huvimaja ja grilli luovat ihanteellisen paikan kesäpäivien ja -iltojen viettoon liki vesirajassa suvannon kohdalla.

Puiden säilytykseen tontilla on kaksi tilavaa hirsilatoa. Muina rakennuksina puucee kätevästi mökin lähellä, leikkimökki perheen pienimpien iloksi, varasto puutarhan ja tontin ylläpitovälineille. Koristuksena tulotien varressa maitolaituri ja pihalla koristerakennelmia, mitkä lisäävät alueen viehättävyyttä ja tarjoavat monipuolisia elämyksiä ja mahdollisuuksia.

Pihapiirissä myös kasvimaa ja istutukset, mitkä tekevät alueesta vehreän ja eloisamman. Kiinteistö sijaitsee joen varrella, jossa on leveä suvantopaikka yläjuoksulle päin ja saunan kohdalla virtaava koski. Joki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen, melontaan ja luonnon tarkkailuun.

Tämä vapaa-ajan paikka Penninginjoen varrella on todellinen helmi, joka tarjoaa rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Alue on tunnettu sen kauniista maisemista ja puhtaasta luonnosta, mikä tekee siitä täydellisen paikan paitsi rentoutumiseen myös aktiivisempaan vapaa-ajan viettoon. Koe joen solina ja luonnon rauha omalla tontillasi – tämä on erinomainen mahdollisuus niille, jotka arvostavat veden läheisyyttä ja haluavat nauttia omasta rauhastaan. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely, niin pääset itse kokemaan tämän ainutlaatuisen vapaa-ajan paikan charmia ja potentiaalia.

Tee tarjous tästä Halsua Loukkukoskentie 240 vapaa-ajan tila Metso -kohteesta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Maaseutukartano Kalliojärvi

Maaseutukartano Kalliojärvi

maaseutukartano

Maaseutukartano Kalliojärventie 573, Räyrinki Veteli  

Upeassa miljöössä sijaitseva kuvan mukainen monien mahdollisuuksien maaseutukartano kerrosalaltaan peräti 478 m2.

Tilan rakennukset sijaitsevat rauhallisella paikalla  isojen vanhojen kuusien ja mäntyjen ympäröimänä isolla noin 3,0 ha tontilla Keski-Pohjanmaalla Vetelissä, Kalliojärven kylällä. Hirsiseinäinen lautavuorinen päärakennus on valmistunut vuoden 1942 rakennuslupakuvien mukaisesti 1940-luvun loppupuolella rakennusalaltaan 10m*16m suuruisena. Vuonna 1962 on valmistunut 10*32,5 m pitkä laajennusosa.  Rakennus on hyvässä kunnossa ja sitä on huollettu ja uudistettu rakkaudella ja perinteitä vaalien. Lämmitys on vesikiertoisena patterilämmityksenä ja lämmönlähteenä on käyttökuluiltaan edullinen maalämpö kolmen porakaivon kautta.

Toimivat tilat

isosali

Kartanossa on monenlaisia toimivia tiloja, mitkä sopivat asuinkäyttöön, liiketiloiksi, harrastetiloiksi sekä juhla- ja kokoustiloiksi. Kylällä ja lähialueella on mahdollisuus metsästykseen, kalastukseen ja marjastukseen. Luontokohteitakin on lähellä. Kylällä myös kota ja laavu sekä  kylätalo. Itse tilakin on iso 3,0 ha metsätila, missä on vanhaa ja nuorta puustoa. Näistä aineksista rakentuu maaseutukartanon ympärille hienot puitteet. Myös itse rakennus on sisältä komea ja toimiva. Rakennukseen keskiosassa on  iso kartanosali (44+29 m2), sininen sali (53 m2) ja ns pikkusali (30 m2) sekä pitkä salieteinen (33+14 m2) mitkä ovat kokeneet ehostuksen viime vuonna oheisten kuvien mukaisesti, mm lattiat laminaattia ja seinät maalattu sisältä ja ulkoa.

Maakellari ja siellä erillinen viinikellarihuone löytyvät avovinttikerroksen omaavasta hirsiseinäisestä päärakennuksesta. Vanhan hirsisen osan asuinhuoneet ovat ns. toimistokäytössä asuinpinta-alalla 60 m2 (2h+k+et+v). Varsinaiset asuintilat ovat rakennuksen länsipäässä. Siellä asuinpinta-alaa on asuinkerroksessa 144 m2 kahdella ulko-ovella ja lisäksi katettu terassi takapihalla. Huonejärjestyksen ollessa oh+k+4h+2wc+2et.   Asunnon alapuolella kellarissa on pannuhuone, tekniset tilat, polttopuuvarasto (yht 64 m2) sekä saunaosasto ja varastokomerot (55 m2).   Kiinteistövero 2024 on ollut 490 €/v, sähkö- ja lämmityskulut yhteensä  3590 € / 12 kk jakso (5/2024 sähkönkulutus 26960 kWh/v).  Erikoista on myös oma vesikaivo ja viemäröinti sakokaivoin mitkä säästävät kuluissa. Ylläpitokustannukset ovatkin neliömäärään nähden hyvin edulliset.

Remontit

oh, sauvaparketti lattiassa, takana ovi 2. mh

Asunto-osasto 10m*16,5 m on alunperin ollut kahtena ulko-ovelta asti erillisenä asuntona ja voidaan takaisin sellaiseksi helposti palauttaakin. Remontissa ne on kuitenkin yhdistetty yhdeksi tilavaksi huoneistoksi. Pohjakuvaan nähden keittiöistä on tehty makuuhuoneet ja pienemmän huoneiston olohuone on muutettu keittiö ja ruokailutilaksi ja avattu ovi isomman huoneiston olohuoneeseen.  1990-luvulla uusittiin viemäröinti sekä kellarikerroksen aula, pukuhuone, pesuhuone ja saunatilat ja keittiöön laitettiin tunnelmatakka. Vanhan hirsiosan tiilikatto on uusittu peltikatoksi vuonna 2000. Uudella puolella on edelleen hyvä alkuperäinen konesaumapeltikatto, mikä remontin yhteydessä maalattiin. Maalämpöjärjestelmä tuli 2000-luvulla aiempien halko ja öljylämmitysten tilalle järeänä kolmea porakaivoa hyödyntävänä. Asuintilat on uusittu kokonaan. Olohuoneessa ja kahdessa makuuhuoneessa on tammiparketti lattiassa, keittiössä luonnonkorkki ja kahdessa makuuhuoneessa oheisten kuvien mukaisesti. Kosteissa tiloissa on laatat.   Asuntopuolen ikkunat uusittiin 2017. Käyttövesiputket, keittiön viemäriputket ja ulko-ovet uusittiin 2017.  Terassille kestopuut ja katto pleksistä 2019. Vuonna 2021 salien lattiat uusittiin vanha muovimatto asbestisuojatusti poistaen ja seinät maalattiin sisäpuolelta ja 2023 ulkopuolelta. Saunan kiuas uusittiin 5/2024.

Ulkorakennukset 

Punaisessa osin hirsi osin lautarakenteisessa ulkorakennuksessa on vanha sauna ja puuliiteri sekä kahden auton autotallipaikat ja varastotilaa. Päärakennuksen länsipäässä on hirsinen puulato.

Kokonaisuus myydään  hintapyynnöllä 198.000 € /t. Vapautuu sopimuksen mukaan, sillä tilalla asutaan.

Paloharju kiinteistorekisteriote            Etuoven esite

 

Tee tarjous  Veteli Kalliojärventie 573, Räyrinki 3,026 ha maaseutukartanosta alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla.

Veteli – Viihtyisä ja Elinvoimainen Kunta Asua ja Työskennellä

Tervetuloa Veteliin – Keskipohjalaiseen Helmeen

Veteli, sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonläheistä asumista, aktiivista elämäntapaa ja monipuolisia työmahdollisuuksia. Tässä syitä, miksi Veteli on ihanteellinen paikka asua ja elää:

 1. Luonnonläheinen ja Rauhallinen Ympäristö: Veteli tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön, jossa luonto on aina lähellä. Kunnassa on monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon, kuten merkityt ja valaistut ladut ja lenkkipolut, upeat jokimaisemat ja tekojärvet.
 2. Aktiivinen Yhteisö ja Harrastusmahdollisuudet: Vetelissä on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti. Liikuntakeskus tarjoaa sisäpyöräilyä, uimahallin ja kuntosalia, ja kirjasto laajan valikoiman kulttuuripalveluita.
 3. Elinvoimainen Työmarkkina: Vetelissä on monipuolinen yrityskenttä, joka tarjoaa työpaikkoja eri aloilla, kuten teollisuudessa, palvelualoilla ja maataloudessa. Kunta tukee aktiivisesti paikallista yrittäjyyttä ja elinkeinoelämän kehitystä.
 4. Erinomaiset Palvelut ja Koulutusmahdollisuudet: Veteli tarjoaa kattavat peruspalvelut, kuten kaupat, terveydenhuollon ja koulut – myös lukion. Kunta panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja tarjoaa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja.
 5. Sijainti ja Saavutettavuus: Vetelin keskeinen sijainti Keski-Pohjanmaalla ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan ja yhdistävät sen sujuvasti lähialueiden kaupunkeihin ja palveluihin.

Vetelistä talon ostaminen on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnonläheistä asumista, aktiivista elämäntapaa ja haluavat olla osa elinvoimaista yhteisöä. Kunnan monipuoliset työmahdollisuudet ja elinvoimainen yrityskenttä tarjoavat mahdollisuuksia niin nuorille ammattiin valmistuville kuin kokeneemmillekin työntekijöille. Täällä voit nauttia rauhallisesta ja turvallisesta ympäristöstä, jossa on tilaa hengittää ja elää täysillä.


Tutustu Veteliin ja löydä unelmiesi koti täältä! Luo oma tarinasi Vetelissä, missä elämä on enemmän kuin asumista – se on elämistä.

Kaksio Kokkolassa 2022 valm kt

Kaksio Kokkolassa 2022 valm kt

Itäinen Kirkkokatu 8 B 38, Kokkola, kaksio 2h+kt 40,5 m2

Kokkolan keskustassa 2022 käyttöönotettu, eli lähes uusi valoisa kerrostalokaksio ylimmässä eli 4. kerroksessa – Asunto Oy Kokkolan Niemenkulma. Lattiat parkettia ja seinäpinnat maalattua. Varustukseen kuuluu induktioliesi, huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla,  liesituuletin ja jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Pesuhuoneessa on lattiassa ja seinässä laatat. Taloyhtiö on moderni.

Hinta

Myyntihinta 64.332,12 € – velkaosuus 105567,88 € – velaton myyntihinta 169900 €. Yhtiövastike on 143,78 €/kk, pääomavastike, 666,88 € / kk, eli yhtiövastike yhteensä  810,66 € / kk. Vesimaksu kulutuksen mukaan, ennakko 15 €/hlö/kk. Ostaja maksaa 1,5 %:n varainsiirtoveron.

Uutta vastaava

Tervetuloa tutustumaan tähän uutta vastaavaan 2h+kt kaksioon, joka sijaitsee vuonna 2022 valmistuneessa
modernissa kerrostalossa Kokkolan kaupungin keskustassa, ns Anttilan kiinteistöä vastapäätä. Tämä neljännen
kerroksen kaksio tarjoaa 40,5 neliötä tyylikkäitä ja hyvin suunniteltuja asuintiloja, jotka täyttävät vaativankin
asukkaan tarpeet. Ikkunoiden ja parvekkeen suunta on etelään eli linja-autoaseman ja rautatien suuntaan. Huoneisto
on suunniteltu hyödyntämään luonnonvaloa mahdollisimman tehokkaasti, mikä luo avaran ja valoisan tunnelman.
Taloyhtiössä asuntoja on 70 kpl ja autohallipaikkoja 59 kpl molemmat sijoitettuina kahteen eri rakennukseen.
Yhteistilat ovat nykyaikaiset – sauna, pesutupa, kuivaushuone, polkupyörävarasto sekä huoneistokohtaiset
irtaimistovarastot kellaritiloissa.

Vuokrattuna

Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu, mikä tekee siitä houkuttelevan sijoituskohteen tai valmiiksi vuokratun kodin.
Tämä huoneisto on ihanteellinen valinta niin sijoitusasunnoksi kuin ensimmäiseksi omaksi kodiksi.

Sijainti Kokkolan keskustassa tarjoaa loistavat puitteet kaupunkielämästä nauttimiseen: palvelut, kulttuuritarjonta ja
kaupungin tapahtumat ovat kaikki kävelymatkan päässä. Modernit mukavuudet, kuten vesikiertoinen lattialämmitys,
huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto, takaavat asumisen mukavuuden ja energiatehokkuuden.
Kokkolan keskustan dynaamisessa ympäristössä sijaitseva tämä kaksio tarjoaa modernia asumista
parhaimmillaan. Älä missaa tilaisuutta – ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

TALOYHTIÖ

Taloyhtiön nimi on Asunto Oy Kokkolan Niemenkulma,  y-tunnus 2433351-2. Isännöitsijänä toimii Pirjo Nyman, +358503023753 Isännöintitoimisto Lakea Oy, Kokkolan toimisto, Kustaa Aadolfin katu 1, 67100 Kokkola.

Lisätietoja etuovessa

Tee ostotarjous tästä keskustan kaksiosta 40,5 m2  Itäinen Kirkkokatu 8B 38  alla olevalla lomakkeella.

Kauhava Purmojärvi okt 1,33 ha

Kauhava Purmojärvi okt 1,33 ha

 Okt / huvila  1,33 ha järvenrantatilalla Purmojärvellä 129.900 €

Tervetuloa tutustumaan Suviniitty -nimiseen maatilaan, joka sijaitsee upealla paikalla Purmojärven rannalla Kortesjärvellä Kauhavalla osoitteessa Laukkosentie 127. Tämä 1,33 hehtaarin suuruinen tila tarjoaa sekä kauniita maisemia että monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Tila koostuu rakennusten ja järven välissä olevasta 0,57 hehtaarin peltoalueesta, suuresta rakennuspaikasta Laukkosentien ja pellon välissä sekä ranta-alueesta, jonka rantaviivaa on noin 100 metriä.

 

Omakotitalo on rakennettu alun perin vuonna 1967, ja siihen on tehty laaja remontti sekä laajennus vuonna 1989. Nykyinen rakennusala on 198 m². Talon huoneet koostuvat vanhan osan olohuoneesta, ruokailutilasta, keittiöstä ja kahdesta makuuhuoneesta sekä laajennusosan aulasta, laajasta oleskelutilasta ja yhdestä makuuhuoneesta. Molemmissa osissa on wc:t ja vanhan osan päässä kellari- ja elintasosiipi, johon kuuluvat kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna sekä nosto-ovellinen autotalli/varasto. Vesikatto, ikkunat ja ovet on uusittu, joten rakennus on hyvässä kunnossa.

Laajennusosa 101 m² on aitoa kelohirttä, mikä tuo tilaan aitoa pohjalaista tunnelmaa ja kestävyyttä. Erillinen 50 m² höylähirsinen autotalli/varastorakennus sekä viihtyisä huvimaja pihalla luovat etupihan näiden ja talon väliin. Suviniitty tarjoaa ihanteelliset puitteet niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajan viettoonkin. Sen sijainti järven rannalla tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nauttia vesistön tarjoamista aktiviteeteista kuten uimisesta, veneilystä ja kalastuksesta. Tila on myös omiaan heille, jotka arvostavat maaseudun rauhaa ja tilaa sekä mahdollisuutta harjoittaa esimerkiksi pienimuotoista maanviljelyä tai harrastaa puutarhanhoitoa.

Tilan myyntihinta on 129.900 €. Katso yksityiskohtaiset tiedot etuoven esitteestä.

Tee ostotarjous tästä okt / huvila Kauhava Kortesjärvi Purmojärvi 1,33 ha järvenrantatilasta alla olevalla lomakkeella, voit tilata sillä myös näytön.

Kortesjärvi asuin- ja lomapaikkana

Kun harkitset talon / huvilan ostoa Purmojärven rannalta Kortesjärven alueella Kauhavalla, voit odottaa löytäväsi ympäristön, joka yhdistää luonnonkauneuden, rikkaan kulttuurielämän ja yhteisöllisen ilmapiirin. Tässä yhdistelmässä korostuvat sekä Kortesjärven että Purmojärven parhaat puolet:

Luonto ja aktiviteetit

Purmojärven rannalta löydät kauniin ja rauhallisen ympäristön, joka tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja luonnossa virkistäytymiseen. Järvi itsessään on kalastajien ja veneilijöiden suosiossa, ja sen rannoilta voi nauttia uinnista, piknikeistä ja rentoutumisesta. Talvella alue tarjoaa mahdollisuuksia pilkkimiseen ja hiihtämiseen.

Yhteisö ja kulttuuri

Kortesjärven aktiivinen kyläyhteisö järjestää monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka tuovat yhteen niin paikalliset asukkaat kuin alueelle saapuvat vieraatkin. Voit osallistua esimerkiksi perinteisiin markkinoihin tai kulttuuritapahtumiin, jotka vahvistavat alueen yhteisöllistä henkeä.

Palvelut

Kortesjärvellä on saatavilla peruspalvelut, kuten koulu, kirjasto ja kauppa. Laajemmat palvelut löytyvät Kauhavan keskustasta, joka on helposti saavutettavissa. Tämä tekee alueesta sopivan niin perheille kuin yksittäisille asukkaillekin, jotka arvostavat sekä maaseudun rauhaa että hyvää palvelutarjontaa.

Viihtyisä asuminen

Talon ostajana Purmojärven rannalla pääset nauttimaan Kortesjärven maaseudun rauhasta ja kauniista maisemista. Alueella on vahvat perinteet ja moderni elämäntyyli kulkevat käsi kädessä, tarjoten ihanteellisen ympäristön niin vakituiseen asumiseen kuin vapaa-ajan viettoonkin.

Turvallisuus ja yhteisöllisyys

Alue tunnetaan turvallisena ja viihtyisänä, jossa naapurit pitävät toisistaan huolta. Yhteisöllisyys on voimakasta, mikä tekee siitä erinomaisen paikan perheille ja kaikille, jotka arvostavat tiiviitä sosiaalisia verkostoja.

Tämän alueen koti tarjoaa siis monipuoliset mahdollisuudet elämänlaadun nostamiseen, luonnonläheisen rauhan ja aktiivisen yhteisöelämän välillä.

Kaustinen okt Kotitie 8

Kaustinen okt Kotitie 8

Kahden makuuhuoneen 2007 peruskorjattu talo

Viehättävä omakotitalo Kaustisen ja Vetelin rajalla – Jyväskyläntien tuntumassa Kotitie 8 osoitteessa. Tämä kodikas talo tarjoaa 74 m² asuinpinta-alaa ja kokonaispinta-alaa on 90 m², joten tilaa on käytetty tehokkaasti ja toimivasti. Talo on rakennettu vuonna 1950 tupakeittiön, yhden huoneen, wc:n ja eteisen kattavana. Vanha osa on täydellisesti  peruskorjattu ja  laajennettu vuonna 2007 saunalla, pesuhuoneella, yhdellä makuuhuoneella, eteisellä ja lasitetulla katetulla terassilla ja vanhan osan päädyn aidatulla avoterassilla. Nykyinen vuokratontti järjestellään ensivuoden alusta voimaan tulevan rakennuslain muutoksen myötä 1240 m² määräalaksi ja siten omaksi tilaksi.

Koti, joka täyttää toiveesi: – Kaksi makuuhuonetta tarjoavat mukavasti tilaa perheen arkeen.
– Tupakeittiö  on kodin sydän, jossa on runsaasti tilaa yhteisille aterioille ja arjen yhdessäololle. Tupakeittiön varustelu tukee niin arjen ruoanlaittoa kuin viikonlopun leivontahetkiä.
– Sauna  ja viereinen pesuhuone  sekä kaksi terassia tarjoavat loistavat puitteet rentoutumiseen.
– Erillinen WC lisää arjen mukavuutta ja toimivuutta.
Talon ulkotilat kutsuvat nauttimaan: – Terassit molemmissa päädyissä taloa mahdollistavat ulkoilmanautinnot säällä kuin säällä. Pohjoispään  katettu ja lasitettu terassi on kuin lisähuone kesäkaudella, ja eteläpään aidattu avoin terassi on täydellinen paikka auringonottoon ja seurusteluun.
– Autotallikatos talon päädyssä suojaa ajoneuvoasi säältä ja tarjoaa kätevää säilytystilaa.

KM_C250i Q76

Lämmitys ja energiatehokkuus: – Talon sähkölämmitys on helppokäyttöinen ja varmistaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden. – Keskimääräinen sähkönkulutus on noin 10,000 kWh  vuodessa kahden henkilön taloudessa, mikä tekee tästä kodista energiatehokkaan valinnan.
Sijainti ja palvelut:
– Kaustisen keskustan monipuoliset palvelut ovat vain noin 5 kilometrin päässä, joten arjen asiointi sujuu kätevästi.
– Alueella ympäröivä luonto ja rauhallinen ympäristö tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan toimintoihin. Tämä koti sopii erinomaisesti niin pienelle perheelle, pariskunnalle kuin vapaa-ajan viettoonkin. Tule ja koe, miten tämä talo voisi olla uusi kotisi – paikka, jossa jokainen päivä tuntuu hieman lomaltakin. Odotamme innolla, että saamme esitellä sinulle tämän ainutlaatuisen kodin!

Katso numerotiedot ja yksityiskohtaiset muut tiedot etuoven esitteestä

Tee ostotarjous tästä Kaustinen Kotitie 8 omakotitalo -kohteesta alla olevalla lomakkeella.

Kristiinankaupunki, hirsitalo

Kristiinankaupunki, hirsitalo

Hirsitalo, peruskorjauskohde 2-3h + k+et

Metsäläntie 155, Metsälä, Kristiinankaupunki

Hinta: 14 000 €

Koko: asuinalaa 40 m²/46 + ent.myymälätila 50

Vuosi: 1936

Vuonna 1936 valmistunut entinen kyläkauppa nyt peruskorjaustarpeessa oleva hyvähirsinen hirsitalo Kristiinankaupungissa 900 m2 tontilla osoitteessa Metsäläntie 155, 64440 Metsälä. Lähellä 8-tietä oleva talo on ollut viimeksi vuokrakäytössä 2018 ja sen jälkeen kylmillään. Talon kokonaisala on kiinteistöverotietojen mukaan 110 m2 ja talossa on ullakko.

Myydään peruskorjauskohteena vakituiseen asumiseen tai kesäpaikaksi vapaa-ajan tarkoitukseen.  

Kiinteistorekisteriote 1 118        Kiinteistorekisteriote 1 51

Tontti muodostuu kahdesta tilasta: Boda 287-417-1-51 700 m2 ja Tillboda 287-417-1-118 200 m2. Kiinteistörekisterin mukaan tilojen alueella ei ole voimassa olevaa kaavaa. Tuoreiden kiinteistöverotietojen mukaan tilojen maapohjista verotusarvolla 1606,50 € 14,94 €/v ja 459,00 € 4,27 €, hirsitalosta verotusarvolla 3953,65 € 47,44 € ja ulkorakennuksesta verotusarvolla 4664,09 € 55,97 eli yhteensä kiinteistövero 2024 on 122,62 €.  

Fortumin sähköliittymä sisältyy kauppaan. Kaupungin vesiliittymä on olemassa ja sen sulkuventtiili on nyt kiinni, sillä keittiön vesiputki on peruskorjauksen tarpeessa. Viemäröintiä ei ole, keittiön tiskipöydän vesi menee viereiseen pelto-ojaan.

Tarvitaan käytännössä pintojen purku hirsirungolle, uudet pinnat, lämmitystapa ja jätevesijärjestelmä. Peltikatto niin talossa kuin viereisessä noin 100  m²  talousrakennuksessa ovat edelleen toimivat.

Metsälä asuinpaikkana

Metsälä, sijaitsee Kristiinankaupungin alueella, joka on osa Suomen Länsi-Suomea. Kristiinankaupunki tunnetaan historiallisesta merkityksestään ja kauniista vanhasta kaupungistaan, joka houkuttelee sekä matkailijoita että asukkaita nauttimaan sen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Metsälä, kuten muutkin Kristiinankaupungin osat, hyötyy tästä kulttuurisesta ja historiallisesta rikkaudesta.

Asuinpaikkana Metsälä tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Alue on tunnettu metsistään ja maaseutumaisesta maisemastaan, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niille, jotka arvostavat luontoa ja rauhaa. Kristiinankaupungin alueella, mukaan lukien Metsälä, on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon, kuten patikointiin, pyöräilyyn ja kalastukseen.

Tee ostotarjous Kristiinkankaupunki Metsälän talo ja tontit  alla olevalla lomakkeella.

Syötekylä luontotila

Syötekylä luontotila

Ainutlaatuinen metsätilapari Pudasjärvellä – Luonnon Ystävän Unelma

Metsätilapari 21,4 ha Syötekylän läheisyydessä Pudasjärvellä Karsikkoperäntie 361 osoitteen kohdalla molemmin puolin Kärryojan rannalla. Puustoa vähän alle 1000 m3 Kärryojan varressa ns. Metso -kohteena.

ilmakuva

Kiinteistörekisteriote 24 46    Kiinteistörekisteriote Puronvieri 23 64     Karttaote tilaparista Syötekylän lähellä

Harvinainen mahdollisuus omistaa osa Pudasjärven lumoavasta luonnosta

Tervetuloa tutustumaan Pudasjärvellä sijaitsevaan ainutlaatuiseen metsätilapariin, joka tarjoaa yhteensä 21,4 hehtaaria puhdasta luontoa ja rauhaa. Sijaitsevat Syötteen kansallispuiston ja laskettelurinteiden läheisyydessä. Nämä vierekkäiset metsätilat, 23:64 Puronvieri (6,57 ha) ja 24:16 Kuurnanmaa (14,83 ha), ovat todellinen luontokohde.

Sijainti täydellinen luontoaktiviteettien ystäville

 • Lähellä Syötteen Kansallispuistoa ja laskettelurinteitä: Metsätilat sijaitsevat Syötteen kansallispuiston ja Iso-Syötteen laskettelurinteiden läheisyydessä, tarjoten pääsyn lähialueen lukuisiin ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksiin.
 • Luonnonrauhaa ja yksityisyyttä: Ympäröivät valtion maat takaavat omat selkoset ja yksityisyyden, kaukana naapurin nurkkalaudoista.
  Pudasjärvi

  Pudasjärvi

Monipuoliset Mahdollisuudet ja Aktiviteetit

 • Luontoliikunnan paratiisi: Alueella kulkeva kelkkaura, lähellä olevat patikointi- ja pyöräilyreitit sekä Iso-Syöte bike park tarjoavat aktiviteetteja jokaiseen makuun.
 • Talviurheilun Mekka: Syöte on yksi Suomen lumisimmista alueista, jossa lumilajien ystävät voivat nauttia koiravaljakkoajeluista, moottorikelkkailusta, hiihdosta ja lumikenkäilystä.

Metsästys ja Kalastus – Luonnon Antimia

 • Rikas riistaelämä: Metsätilaparin alueella on Kärryojan varsi on ns metsokohde, jossa on voimassa oleva ympäristötukisopimus 31.5. 2032 asti. Pudasjärven monipuolinen luonto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet metsästykseen.
 • Kalastajan Unelma: Iijoen ja viereisen Pärjänjoen kalaisat vedet ja alueen monet järvet tarjoavat unohtumattomia kalastuskokemuksia.

Rakennusmahdollisuudet ja kehityspotentiaali

 • Rakennusluvat olleet: Myyjällä on ollut rakennusluvat näille tiloille, mikä antaa viitteen uusille omistajille mahdollisuudesta rakentaa unelmiensa loma-asunto tai pysyvä koti Pudasjärven kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti.
 • Investointimahdollisuus: Metsätilaparin sijainti lähellä matkailupalveluita tekee siitä houkuttelevan investointikohteen.
  talvi tunturissa

  talvi tunturissa

Pudasjärvi – Elämyksiä Ympäri Vuoden

 • Kulttuuritapahtumat ja Aktiviteetit: Pudasjärvi tarjoaa vuoden ympäri tapahtumia, kuten Umpihankihiihdon MM-kisat ja Kesäpilikin MM-kisat, jotka tuovat alueelle eloa ja väriä.

  Pärjänjoki

  Pärjänjoki

Yhteenveto

Tämä metsätilapari on täydellinen valinta niille, jotka etsivät omaa rauhaa luonnon keskellä, mutta haluavat silti olla lähellä aktiivisen elämäntavan tarjoamia mahdollisuuksia. Olipa intohimosi metsästys, kalastus, laskettelu tai patikointi, tämä kohde tarjoaa kaiken tarvittavan.


Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta – Ota yhteyttä ja tee ostotarjous nyt! Luo oma tarinasi Pudasjärven sydämessä.

Tämä kohde myydään tarjouskaupalla. Tee ostotarjous tästä Pudasjärven Syotekylän pohjouspuolella olevasta metsätilaparista alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla viimeistään 22.5.2024.