fbpx

KAUSTINEN 0,5635 ha rakennuspaikka

,

Kaustinen 0,5635 ha, pientalon rakennuspaikka, Toholammintie 351

Kaustisella Kalavedellä  rakennuspaikka Jaakkola 16:285 0,5635 ha:n suuruinen  tila osoitteen Toholammintie 351  kohdalla alla olevan kartan ja ilmakuvan mukaisesti.  Ei osuuksia yhteisiin.

Myyntikohde on tuoreessa Kaustisen keskustan osayleiskaavassa AP-1 eli maaseutumaisten pientalojen aluetta eli käytännössä rakennuspaikka-aluetta ja entistä peltoa.  Palstalla on  puulato oheisten kuvien mukaisesti.
Rakentaminen menee kaavamääräyksen ja Kaustisen kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti.

Palstan arvo muodostuu sijainnin ja osayleiskaavan rakennuspaikan perusteella sekä vähäisen polttopuunmetsän perusteella.

Ostaja maksaa kaupanvahvistuksen 128 €, 3 %:n varainsiirtoveron, lainhuudon lunastamismaksun.

Tee tarjous kohteesta  alla olevalla lomakkeella.

Kaustinen asuinpaikkana

Kaustinen on kunta Keski-Pohjanmaalla, Länsi-Suomessa. Se on tunnettu erityisesti rikkaasta kansanmusiikin perinteestään ja onkin usein kutsuttu Suomen kansanmusiikkipääkaupungiksi. Tässä muutamia keskeisiä seikkoja Kaustisesta:

  1. Kansanmusiikki ja Kaustisen Kansanmusiikkijuhlat: Kaustinen on kuuluisa vuosittaisista kansanmusiikkijuhlistaan, jotka ovat yksi Euroopan suurimmista ja vanhimmista kansanmusiikkitapahtumista. Juhlat keräävät yhteen sekä paikallisia että kansainvälisiä esiintyjiä ja musiikin ystäviä.
  2. Kulttuuri ja Perinne: Kaustisella on vahva musiikillinen ja kulttuurinen perinne. Kunnassa toimii useita kansanmusiikkiin keskittyviä oppilaitoksia, kuten Kaustisen kansanmusiikki-instituutti.
  3. Sijainti ja Liikenneyhteydet: Kaustinen sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, lähellä Kokkolaa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet, ja se on saavutettavissa helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.
  4. Luonto ja Ulkoilumahdollisuudet: Kaustisen ympäristö tarjoaa kauniita luontomaisemia ja hyviä mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Alueella on monipuolisia reittejä niin patikointiin, pyöräilyyn kuin hiihtoonkin.
  5. Palvelut: Kaustisella on kattavat peruspalvelut, kuten kouluja, päiväkoteja, kauppoja ja terveyspalveluita. Kunta panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen.
  6. Talous ja Työllisyys: Kunnan talous on perinteisesti nojannut maatalouteen ja pienyrittäjyyteen, mutta myös kulttuuri ja matkailu ovat tärkeitä elinkeinoja, erityisesti kansanmusiikkijuhlien aikaan.

Kaustinen tarjoaa rauhallisen ja kulttuuririkkaan ympäristön asumiseen, säilyttäen samalla vahvat perinteet ja tarjoten modernit palvelut.