fbpx

Metsätilat ja muut myyntikohteet Halsualla

Metsätilat, maatilat, talot ja tontit Halsualla löytyvät kohdasta  Metsätilat ja muut kohteet paikkakunnittain/  Valitse sieltä kunta / kaupunki ja klikkaa näkyviin tällä hetkellä myynnissä olevat kohteet.

Voi olla, että etsimäsi myyntikohde on jo myyty. Kaikki Metsämarkkinointi Oy:n kautta luovutetut kohteet löydät sivulta Jo myydyt ja luovutetut tilat. Sieltä löytyy pitkä referenssilista viimevuosien metsätiloja, maatiloja, taloja ja asuntoja, mitkä on jo poistuneet myyntitarjonnasta.S’

Keski-Pohjanmaan Metsämarkkinointi on viimevuosien varrella myynyt ja välittänyt hyvin monipuolisia kohteita . Aloitimme  puun välittämisellä vuonna 1994 ja kun se onnistui hyvin, niin siirryimme metsätilojen välittämiseen ja nyt 2000-lvulla on myytävänä  jopa liiketiloja, teollisuushalleja  ja osakehuoneistoja. Yhteisenä nimittäjänä on metsänomistajuus. Tavalla tai toisella asiakkaamme ovat maalta lähtöisin. Sukujuuret metsään ja maahan ovat syvät. Ja paikallisuus on valttimme. Pohjalaismaakunnissa Keski-Pohjanmaalla, Oulueteläisessä ja Järviseudulla Etelä-Pohjanmaalla sekä Pietarsaaren seudulla olemme Kokkolasta ja Kaustiselta käsin ihan vieressä. Sähköinen media mahdollistaa toimintamme ympäri Suomen, mistä on todisteena luovutetut kohteet Lapin Savukoskelta Pohjois-Karjalan Tuusniemelle, Keski-Suomeen ja Seinäjoelta Pohjanmaalle Vaasaan.

Pyydä välitystarjous meiltä olipa kohteesi Pohjalaismaakunnissa tai ympäri Suomen. Alla on lomake, jolla voit ottaa yhteyttä. Tai soita heti 0400564433.