fbpx

Rakennetut kohteet

MYYTÄVÄT TALOT JA VAPAA-AJAN MÖKIT

Rakennetut kohteet sisältävät erilaisia asuntoja, vapaa-ajan kohteita ja muita kiinteistöjä. Esimerkkejä näistä ovat omakotitalot, mökit, kerrostaloasunnot ja vapaa-ajan paikat eri puolilla Suomea.

Jokaisen kohteen kohdalla on linkki, josta pääsee tarkastelemaan kohteen yksityiskohtaisempia tietoja. Nämä tiedot voivat sisältää kiinteistöjen, kuten talojen ja mökkien kuvia, sijaintitiedot, koon, hinnan ja muut olennaiset tiedot, jotka auttavat potentiaalisia ostajia tekemään päätöksen.

Pyydä välitystarjous

Pyydä välitystarjous alla olevalla lomakkeella. Laitetaan oma myytävä talo,  asunto-osake, tontti, kesämökki tai erityiskohde edullisesti myyntiin. Koska teemme paljon luovutuskirjoja per vuosi (viimevuosia yli sata/vuosi) per LKV-hlö, niin pystymme pitämään minimivälityspalkkiomme tasossa 1900 €. Vertaa muiden vastaaviin, jotka satoja euroja ja jopa tonneja kalliimpia!

Metsämarkkinointi on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita palveluita ja toteuttamaan hankkeita, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet ja odotukset. Heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa alalla takaa, että jokainen toimeksianto suoritetaan ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Metsämarkkinoinnin talot, asunnot ja vapaa-ajan rakennukset ovat myös etuovessa  ja   youtubessa sekä Facebookissa.